10 Ekim 2012 Çarşamba

alışverişim gelmiş de geçmiş ;)))



ultra terapik bir hal alıyor bazen alışveriş . . .
bazen elimi birşeye uzatasım gelmiyor, uzatsamda güzel gelmiyor. bu durum uzun sürdüğünde içimdeki potansiyeli tahmin edersiniz. öğle arasında boş vaktimi mağaza gezerek değerlendirdiğim bir anda ilgilenen bayanla zevkimiz tastamam da tutunca ne verse alacağımdan korktum beşinci parçadan sonra :))) bir bakıp çıkacakken kendimi iki çok güzel ceket, bir çok güzel etek ve iki çok güzel merserize bluz almış da yolunu tutmuş olarak buldum ;) hiç hesapta yokken aldığım şeyler çok beğenerek aldıklarım olur hep... iki haftadan beri elbise almaya çalıştım ama olmadı... bir şeyi almak istediğim zaman alamıyorum... alamayınca içimdeki potansiyel enerjim kinetikleşti ve aldım yürüdüm ;))) çok gezip sonra eleyip alanlardanım. sezon başında almış olmamın artısı fiyatlarda kendini göstermiş olsa da hepsi çoook güzel :))) bayramlıklarım hazır ;)  nasıl huzurlu nasıl rahatlamış nasılda üzerimden yük kalkmış bir haldeyim... bugün bundan daha iyi bir terapi olamazmış meğerse benim için...

en güzel alışverişler sizlerin olsun ;)





2 yorum:

  1. Oooh iyi yapmışsın,en iyi terapilerden biri alışveriş.Cicilerini güle güle giy bayramda ve sonrasında:)Yarın da benim alışveriş günüm ama yine Ege'ye.Aslında iyi hatırlattın bayramda ne giysem ki:)Bu sene kırmızıya taktım.Ömrü hayatımda hiç sevmemiştim artık seviyorum.Karşımıza hep böyle sevdiğimiz şeyler çıksın,uğraşmayalım.Ege'den zor yazdım şu yorumu:))

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim tubacım :) ilgilenen bayan bayramda giyersiniz demeseydi bende farkında olmayacaktım daaa ;) benimde elim gitmez kırmızıya genelde ama; cart olmayan bordoya, turuncuya, nar çiçeğine yakın renkler daha benlik :))) karşına çok seveceğin şeylerin çıkması dileğiyle canım, iyi alışverişler ;)egenin ele avuca sığmamasını da yerim :)))

    YanıtlaSil