20 Şubat 2012 Pazartesi

cARPE dİEM ...

bir kitaptan kanalize olmuştur türkçeye. ve yeri geldiğinde kullanılması kaçınılmaz olacak kadar sıradandır aslında. herşeyin bir an-da olduğu an'ların ardından eğer; o "an" ın sonrasında hayattaysan uzun uzun dalarsın, susarsın, an'ın kıymetini unuttuğunun farkına varırsın. insan hayatının an'lardan ibaret olduğunu hatırlarsın.
herhangi buzlu bir merdiven helede karanlıksa ve aceleyse adımların; elinde telefon-arama teleşınada girdiysen işte "çanak çömlek oynamak" için bütün şartlar hazırdır. ayağın kayar, havalanırsın... yere inişin serttir, acıtır ve soluğun kesilir... o an'da bir nefesin herşeye bedel olduğunu anlarsın. nefesin içine dolsun ve seni terketmesin istersin. ve tüm bunlar olurken yalnızsan nefessizliğin daha çok korkuya dönüşür...


talihsiz bir kazayla başladı yazmalarım; yazamaMAlarım da diyebilirim :( en kısa zamanda sağlıkla ve mutlulukla buluşmak dileğiyle.

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. evet nuray hanımcım. merdivenden düştüm :( şimdi iyiyim. ciddi birşey yok. kısıtlı hareketlerle daha iyi olmak için yatıyorum boool boool.

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun,üzüldüm:(( kendine iyi bak,bol bol dinlen...

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim. şimdi daha iyiyim. ancak keçelerimle haşır neşir olamıyorum :( en kısa zamanda fotoğraflarını paylaşmak dileğiyle.

    YanıtlaSil